Dražba

Dražba v filmih izgleda vedno zelo napeto

Zelo rada gledam filme. Čisto vsako večer si vzamem čas, da pogledam vsaj en film. To mi nekako pomaga, da se umirim in da lahko zaspim. Zvečer res rabim mir, zato da postanem zaspana ter se spravim spat. Če tega miru nimam, potem imam res veliko energije in moje telo in možgani niso pripravljeni na spanec. Film je tisti, ki me pomiri in uspava. Redkokdaj zaspim med filmom, vedno se potrudim, da pogledam film do konca. Zadnje časa gledam res zelo zanimive filme. Niti ne postanem zaspana takoj, saj so res zanimivi.

Dražba v filmih izgleda vedno zelo napeto

Veliko filmov ima nekaj kar je meni precej zanimivo in to je dražba. Ne vem zakaj oziroma kako, ampak to je moj najljubši del filma. Veliko filmov sem že zaznala, ki imajo tudi ta del, kjer je dražba in mi je res zanimivo, da je to tako popularno, sploh v Ameriki. V filmih je dražba res zelo popularna, kar pomeni, da je to verjetno res pogosta stvar tam. 

To so trenutno res zanimivi filmi, ki jih gledam. Res je tudi to, da se mi je začelo veliko filmov tudi ponavljati. Filmi imajo vedno isto zgodbo in težko najdeš nekaj zanimivega in drugačnega. Dražba je hvala bogu v vsakem filmu popolnoma drugačna in je ta del res zelo zanimiv za gledati. 

Zelo sem vesela, da mi je uspelo najti neko lepo rutino s temi filmi, saj sem imela nekaj časa res veliko problemov z tem da nisem morala zaspati. Sedaj lahko gledam filme in se moje telo nekako pripravi na to in se začne zavedati, da je čas za počitek in drugi dan mi je telo in možgani hvaležni. Zbudil se naspana in pripravljena na dan, ki me čaka. Tako sem bolj produktivna in naredim res veliko stvari brez kakršnekoli napake. To je seveda res zelo pomembno, ko pride do produktivnosti in sreče v življenju.