Mercedes Benz

Odkar je oče kupil Mercedes Benz avtomobil, je hiša čisto prazna

Na srečo se je zgodilo, kot sem po tihem pričakovala in si želela, odkar ima oče Mercedes Benz avtomobil. Skoraj ga ni več doma. Hodi na izlete, večinoma vzame še mami s seboj, ker je tudi zanjo rekel, da je preveč časa doma. Oba sta že v pokoju in ponovno sta zopet zdrava, tako, da je prav, da sta začela uživati. Nekje vmes je delovalo, kot da se ta zgodba lahko zaključila zelo kmalu zanju, potem smo pa našli na srečo neke metode, ki so se izkazale za zelo učinkovite. Po dveh letih intenzivnih terapij in dela na sebi, sta oba kot nova in je skrajni čas, da uživata v življenju. 

Kaj je lahko še boljše, kot če čudežno ozdraviš po težkih boleznih, si kupiš Mercedes Benz avtomobil in uživaš. Pa še zame je super, ker po novem skoraj nikoli ni nikogar doma in sem sama v hiši. Kar pomenil, da imam ves ljubi mir. Dokler se ne bo kdo od njiju spomnil, da sem tudi jaz preveč doma in me bo kam poslal. Če dom za to prejela Mercedes Benz avtomobil se ne bom prav nič branila. Običajno sem jaz tista, ki je vedno od doma, ampak ker je hiša bolj prazna kot običajno, bom sedaj jaz večkrat doma. Mož za konce tedne dela, ker ima razne tečaje na obali in jaz sem sama doma z velikim bazenom in še čas imam, tako, da sem se odločila, da bom več delala na glasbi. To pa lahko delam le od doma. V resnici je tale Mercedes Benz avtomobil za vse pripeljal pozitivne spremembe, ne samo za starša. Ta vikend sta nekje na podeželju in uživata v domači hrani. Ne da mora kdo od njiju kuhati.

Še jaz jima zavidam, ker je edini minus tega, da sem sama doma ta, da si moram vse kuhati sama, če želim domačo hrano. Sicer ne vem, kaj se pritožujem, ker sem to le nekajkrat naredila, potem sem pa odkrila sosednjo restavracijo, ki mi kuha sedaj kosila. Ampak vseeno raje vidim, da se vozita z Mercedes Benz avtomobilom še naprej. 

Odkar je oče kupil Mercedes Benz avtomobil, je hiša čisto prazna