Pokljuka kamera

Pri ogledu smučišč nas je presenetila Pokljuka kamera je pokazala kako lepo je tam

Kako hitro gre tehnologija naprej se sploh ne zavedamo, dokler ne pridemo v določeno situacijo. Tako kot sem jaz gledala smučišča in me presenetila Pokljuka kamera je bila dovolj, da smo se odločili zanjo. Včasih ni bilo kamer in si šel naokoli, da si kraje videl prvič, danes pa lahko preko spletnih kamer vidiš že vse. Ne vem, kaj je boljše, ko pomislim na tisti občutek, ko nisi vedel kam greš, ker si šel prvič in si imel ta adrenalin, kaj boš videl in če ti kraj všeč, smo danes z kamerami izgubili. Seveda pa smo pridobili tudi prednost, ker lahko pogledaš na primer kakšna je Pokljuka kamera ti danes pokaže vse. 

Tudi sama še nisem bila na Pokljuki in tudi sama sem šla gledat spletno kamero, enostavno greš na Pokljuka kamera in moram priznati, da sprva nisem imela želje do Pokljuke potem pa me je ravno preko spletnih kamer navdušila, da sem planirala, da jo enkrat obiščem. Tako da je danes kamera sigurno ena prednost, ker imamo manj časa in ga tako lahko resnično izkoristimo, ker se ne lovimo in točno vemo kam gremo.

Meni osebno je to najbolj všeč, da vem kam grem, da približno vem da je kraj zanimiv, tako je zame bila zanimiva Pokljuka kamera mi je to pokazala, zadnji dan pred odhodom pa sem še lahko pogledala vreme. Seveda se vreme spreminja in kamere v živo te lahko za vedejo, ker vidiš sonce ali meglo in to vpliva na tvojo odločitev, čez dve uri, ko pa bi ti prispel pa bi bilo vreme čisto drugačno, to moramo vedeti, da je dobro prej tudi pogledati napoved za naprej, moja destinacija je bila tokrat Pokljuka kamera je kazala lepo vreme, kot je bila tudi napoved za naprej, tako da sem vedela, da me čaka prekrasni sončni dan v objemu gora.