Revmatoidni artritis

Revmatoidni artritis je nekaj, kar si nihče ne želi

Nekaj časa nazaj je mojo babico doletelo nekaj, kar res nihče ni pričakoval. Dobila je revmatoidni artritis. Revmatoidni artritis je res nekaj, za kar nismo pričakovali, da bo dobila. Moja babica je že od nekdaj bila zelo športno aktivna, kar nam je bilo zelo všeč. Res nas ni skrbelo, da bi kadarkoli prišlo do kakršnih koli zdravstvenih težav, saj je bila vedno športno aktivna in seveda je pazila na svojo prehrano.

Dejstvo pa je, da je bilo obdobje, ko je to nehala delati. In takrat je dobila revmatoidni artritis. Bila je res zelo slabe volje, saj je celo življenje skrbela za svoje telo, potem pa si je želela malce odpočiti in je dobila to. Na vsak način sem ji želela nekako pomagati. Nisem vedela, kako bi se tega lotila, saj sem videla, da je bila babica res slabe volje.

Revmatoidni artritis je nekaj, kar si nihče ne želi

Malce sem začela brskati po spletu in sem našla marsikatero opcijo, a res nisem vedela, katera bi bila najbolj primerna. Videla sem, da je večina teh stvari moja babica že delala in da dejansko ni druge rešitve. Revmatoidni artritis je nekaj, kar se lahko zgodi marsikomu in potrebno je res zelo dobro skrbeti za to, da se to ne ponovi. Našla sem na spletu, da si lahko daješ tople obkladke na predel kjer je revmatoidni artritis. To sem ji seveda tudi povedala in rekla sem ji, da si lahko malo odpočije. In medtem ko počiva, si dal obkladke tam, kjer jo boli. Še vedno mora ostati gibčna in pa seveda hoditi ali teči. Rekla je, da bo v tem primeru res samo hodila, ker jo res močno boli.

Rekla je, da bo počasi spet prišla na to rutino in da verjame, da jo bo koleno nehalo boleti in da revmatoidni artritis ne bo več del njene zgodbe. Tega dneva se vsi definitivno veselimo in verjamemo tudi da ji bo uspelo.