Izola restavracije

Katera ponudba med, ki jo nudijo Izola restavracije, mi bo danes najbolje odgovarjala?

Tako sem izbirčna glede današnjega kosila, da ne vem, ali bom med ponudbo, ki jo imajo Izola restavracije, našla to, kar bi mi odgovarjalo. Ne vem, ali bi si privoščila pico, ali morda kaj morskega ali kakšna klasika, kot so testenine ali riž. Prav res ne vem. Kuhati se mi ne da, in če nočem ostati lačna potem, se moram potruditi med izbiro, ki jo imajo Izola restavracije najti nekaj, kar bi me premamilo. Morda pa moram poizkusiti nekaj, kar še nisem.

Nisem sicer ena tistih, ki gre v restavracijo na testenine ali rižoto, ker sem mnenja, da, je to preprosta jed, ki se hitro pripravi doma. Raje si privoščim kaj mesnega ali morskega, ki mi vzame ogromno časa za pripravo, zlasti, če delam samo zase. To se mi res zdi nesmiselno pripravljati. In ker sem danes sama in še preveč utrujena za to, da si sama kuham, sedaj brskam po izbiri jedi, ki jo imajo Izola restavracije, da najdem nekaj kar mi premami brbončice. Do zrezkov mi ni, lignjev sem se že najedla, bom res izbrala testenine? Očitno mi res nekaj takega odgovarja. 

In tako sem se odločila, da poiščem med ponudbo testenin, ki jo nudijo Izola restavracije čim bolj drugačne testenine, kar se jih da dobiti in za katere vem, da se jih ne bom sama spravila delat nikoli. 

Po zelo dolgem brskanju sem prišla do zelo prefinjene Izola restavracije, ki je že po fotografijah kazala, da ima čisto drugačno in posebno ponudbo. Ko sem pregledala vse, kar imajo, sem res našla nekaj zalo mamljivega. Bolj, ko sem razmišljala bolj mi je ostala v spominu fotografija domačih fuži s tartufi.

Več kot očitno mi je bila ponudba zadnje Izola restavracije tako všeč, da sem se odločila kar zanjo, zato sem poklicala za rezervacijo ter se na hitro preoblekla in odpravila tja.